Belediyenin Sosyal Kart uygulaması tescillendi

Belediyenin Sosyal Kart uygulaması tescillendi


KONYA (A.A) - Konya Büyükşehir Belediyesinin ihtiyaç sahiplerine yönelik uyguladığı Sosyal Kart, Türk Patent Enstitüsü tarafından tescillendi.
     Konya Büyükşehir Belediyesinden hizmet alan ihtiyaç sahiplerinin elektronik kartla anlaşmalı market şubelerinden alışveriş yapmalarına imkan tanıyan Sosyal Kart, Türk Patent Enstitüsü tarafından tescillendi.
     Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konyanın merhamet, şefkat ve sevgi şehri olduğunu belirterek, hiç geliri olmayan ailelere yönelik 3 yıldır sürdürdükleri Sosyal Kart uygulamasının insan onurunu düşünen, kullanımı kolay, ihtiyaç sahibini rencide etmeyen ve tercih ettiği ürünü alma imkanı sağlayan modern bir sistem olduğunu söyledi.
     Sosyal Karttan 2 binden fazla ailenin yararlandığını kaydeden Başkan Akyürek, bu ailelerin market alışverişlerinin yanında su paralarının da kart ile Büyükşehir Belediyesi tarafından ödendiğini dile getirdi.
     Türkiyeye örnek olan Sosyal Kart ile ilgili yaptıkları başvuru sonucunda Türk Patent Enstitüsünden olumlu sonuç aldıklarını ve Sosyal Kartın tescillendiğini vurgulayan Başkan Akyürek, ihtiyaç sahibi ailelerin mutlaka Büyükşehir Belediyesine bildirilmesini istedi.
    
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Belediyenin Sosyal Kart uygulaması tescillendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER