Belediye başkanlarının performans anketi

Belediye başkanlarının performans anketi -Ankete göre, Sivas Belediye Başkanı Ürgüp, en başarılı il belediye başkanları arasında 12nci sırada yer aldı


SİVAS (A.A) - Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüpün, Andy-ar Sosyal Araştırmalar Merkezince yapılan ankete göre, en başarılı il belediye başkanları arasında 12nci sırada yer aldığı bildirildi.
     Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Andy-ar Sosyal Araştırmalar Merkezince 6 ayda bir periyodik olarak düzenlenen büyükşehir, il ve ilçe belediye başkanlarının performans anketi sonuçlarının açıklandığı belirtildi.
     16 büyükşehir belediyesi ve 15 il belediyesinin başarı performansının ortaya konulduğu ankette, iki ayrı kategoride toplam 31 ilin değerlendirildiği kaydedildi.
     Bin 681 kişinin oy kullandığı ankete göre, Türkiyenin en başarılı büyükşehir belediye başkanının Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki olduğu, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüpün ise en başarılı il belediye başkanları arasında 12nci sırada yer aldığı kaydedildi.
     Araştırmanın Sivasta 768 kişi üzerinde yapıldığı ve Ürgüpü başarılı bulanların oranının yüzde 42,8, kısmen başarılı bulanların oranının ise yüzde 13,5 olduğu ifade edildi. Ürgüpün, 6 ay öncesine göre 2 basamak yükselerek 12nci sıraya yerleştiği belirtildi.
     Ankete göre, Sivas Belediyesini başarılı ve kısmen başarılı bulanların oranı, başarısız bulanların oranından yüksek.
    
     Muhabir: Merve Topuz
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Belediye başkanlarının performans anketi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER