Belediye Başkanı Yılmaza uzun yaşamanın sırlarını

Belediye Başkanı Yılmaza uzun yaşamanın sırlarını anlattı (Fotoğraflı - Görüntülü)


BOLU (A.A) - Boluda yaşayan 102 yaşındaki Ali Güngör, Belediye Başkanı Yılmaza uzun yaşamanın sırlarını anlattı.
     Bolu Belediyesi tarafından organize edilen Bolumuzun Ulu Çınarları etkinliği kapsamında yaşlılarla buluşan Yılmaz, 102 yaşındaki Ali Güngör ile bir süre sohbet etti.
     Belediye başkanı olarak bu tür organizasyonlara sık sık katıldığını ve bu tür organizasyonlarda bulunmaktan büyük keyif aldığını anlatan Yılmaz, yaşlıların sık sık ziyaret edilmesi gerektiğini bildirdi.
     Yılmaz, Ali Amca ile sürekli bir araya gelmeliyiz ki ondan uzun yaşamanın sırlarını öğrenelim. Ben kendisinden daha öğrenecek çok şeyimizin olduğunu düşünüyorum ve Allah kendisine uzun ömürler versin diyorum. Şu anda çok rahat şekilde hayatlarını devam ettirip dinç şekilde yaşıyorlarsa bu insanları örnek almamız lazım. İnşallah Allah bize böyle uzun ömür ve böyle torunlar evlatlar versin. diye konuştu.
     Konuşmasının ardından Yılmaza uzun yaşamın sırları hakkında tavsiyelerde bulunan Ali Güngör, Amca da gün içinde camiye gittiğini ve sık sık Kur-an okuduğunu söyledi.
     Camiden çıktığı zaman gezdiğini ve dışarıda vakit geçirdiğini kaydeden Güngör, şunlar kaydetti:
     Gezmekten canım sıkıldığı zaman bahçeye gidiyorum ağaçların diplerini kazıyorum. Çalışıyorum sürekli boş durmayı sevmiyorum. Genç kalmak için bunların yapılması lazım. Şimdiki gençler bizim yaşımıza gelmezler çünkü artık her durumda ilaç kullanıyorlar. Peynir, süt, yoğurt, yumurta bunlarla beslendik biz köyümüzde ama şimdiki gençler hastaneden çıkmıyorlar. Başkanımızın da uzun yaşaması için bizim gibi yaşaması gerekiyor. Allah ona güç kuvvet versin
     Konuşmaların ardından yaşlılar için yapılan pasta kesilirken Belediye Başkanı Yılmaz, etkinliğe katılan yaşlılara çeşitli hediyeler verdi.
    
     Muhabir: Abdülhamid Hoşbaş - Emin Gürbüz
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Belediye Başkanı Yılmaza uzun yaşamanın sırlarını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER