Belediye Başkanı Fakıbabanın temasları

Belediye Başkanı Fakıbabanın temasları


ŞANLIURFA (A.A) - Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Manisada temaslarda bulundu.
     Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Fakıbaba, Manisa Genç İşadamları Derneğinin davetlisi olarak gittiği kentte, konuşmacı olarak Büyükşehirli Olmak konulu panele katıldı.
     Panelde 9 yıldır yürüttüğü belediye hizmetlerine ilişkin katılımcılara sunum eşliğinde detaylı bilgi veren Fakıbaba, şunları aktardı:
     Belediyecilik çok farklı bir iştir, aşk ve sevgidir. Halka hizmet edip onlarla iç içe olduğunuz zaman hiçbir şey sizi başarıya giden yolda engelleyemez. Partim isterse ben yine aday olurum. Büyükşehir olmanın oluşturduğu bir heyecan şimdiden bizlerde başladı. Benim düşüncem belirli bir zamandan sonra aynı işi yapan kişilerde körlük başlar ve işe adapte olma sorunu yaşanır. Halkıma hizmet etmeye devam etmek benim en büyük huzurum mutluluğum. Sabah 6da kalkıp halkın içine karıştığım zaman insanlar beni de kendileri gibi görüyor. Her gün bir mahalleye giderim ve notlarımı alırım. Yapılması gerekenleri, eksik yönleri tespit eder sorunun çözümüne ilişkin çalışırım.
     Panele, Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Manisa Belediyesi Başkan Yardımcısı Azmi Açıkdil, Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selami Katran ile ilgililer katıldı.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Belediye Başkanı Fakıbabanın temasları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER