Belediye Başkanı Akına ziyaret

Belediye Başkanı Akına ziyaret


BARTIN (A.A) - Zonguldakın Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen ve Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü ile Havaalanı Müdürü Hasan Özşahin, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akını ziyaret etti.
     Gülşen, ziyarette yaptığı konuşmada, Saltukova Havaalanından 23 Kasımdan itibaren İstanbul ve Trabzon illerine iç hat seferi düzenleneceğini belirtti.
     İç hat seferlerinin yaz kış devamlılığının sağlanabilmesi ve tanıtımının yapılabilmesi için Akından destek istediklerini ifade eden Gülşen, Havaalanı her iki şehir için çok büyük önem arz etmektedir. İstişare etmek üzere toplandık ve gereken desteği göreceğimizi biliyorum. Ayrıca Akının bizlere her konuda destekçi olduğunu belirtmek isterim diye konuştu.
     Akın da, havaalanının Bartın ve Zonguldak için çok önemli bir nokta olduğunu vurguladı.
     Bartının her anlamda yeniliğe açık bir il olduğunun altını çizen Akın, Çok önem arz eden havaalanında dış hatlar seferleri yapılabilirken, iç hat seferlerinin olmayışı hedefi daraltmaktaydı. 23 Kasımda başlatılması planlanan iç hat seferleri son derece önemlidir. Bu noktada Bartın Belediyesi olarak bizler her türlü desteği vermeye hazırız dedi.
     Düzlü ve Özşahin de Akına verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler.
    
     Muhabir: Selim Bostancı
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Belediye Başkanı Akına ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER