Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi -Mersin Büyükşehir Belediyesi: 89 - Hacettepe Üniversitesi: 69 Salon: Edip Burhan Hakemler: Zafer Yılmaz, Kaan Büyükçil, Turgut Işık Mersin Büyükşehir Belediyesi: Solomon 10, Ali Karadeniz 14, Holston 14, Pri


MERSİN (A.A) - Beko Basketbol Liginde Mersin Büyükşehir Belediyesi, Hacettepe Üniversitesini 89-69 yendi.
     Maçın ilk periyotunda takımlar karşılıklı sayı buldu. Bu periyotu evsahibi takım 23-22 önde tamamladı.
     İkinci periyotta etkili bir oyun sergileyen evsahibi ekip, ilk yarının bitimine 5 dakika kala Solomonun isabetli 3lük atışlarıyla farkı açmaya başladı. Maçın ilk yarısını Mersin temsilci 45-30 üstün bitirdi.
     İkinci yarıda da baskısını sürdüren Mersin Büyükşehir Belediyesi, 3. periyotun bitimine doğru, farkı 29a kadar (59-30) çıkardı. Konuk ekip, farkı eritmeye çalışsa da, evsahibi ekip buna pek fazla izin vermedi ve 3. periyotu Mersin Büyükşehir Belediyesi, 68-45 önde geçti.
     Maçın son 5 dakikasına kadar tecrübeli oyuncularıyla farkı yeniden açmayı başaran Mersin ekibi, maçın bitimine 5 dakika kala, skoru 30 sayıya (80-50) kadar yükseltti. Mersin ekibi bu dakikadan sonra kadrosunda genç oyunculara yer verdi. Konuk takım farkı azaltmaya çalışsa da Mersin Büyükşehir Belediyesi, maçı 89-69 kazanan taraf oldu.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar / Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Beko Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER