Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi -Mersin Büyükşehir Belediyesi, Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak


MERSİN (A.A) - Beko Basketbol Liginde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi, Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak.
     Topladığı 23 puanla ligin 12. sırasında yer alan Mersin Büyükşehir Belediyesi, rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koyarak ligdeki yerini korumayı hedefliyor.
     Ligin ribaund ortalamasında ilk 20de yer alan John Edward Prince ve Ali Karadenizle etkisini artırmak isteyen Mersin ekibi, David Rae Leonard Holston ve Hakan Köseoğlunun asistleriyle Gaziantep temsilcisini zorlayıp, salondan galip ayrılmak istiyor.
     Kulüp Başkanı Mehmet Özcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın zorlu bir maça çıkacaklarını söyledi. Ligdeki önemli rakiplerinden biri olan Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyeyle oynayacakları maça iyi hazırlandıklarını dile getiren Özcan, şunları kaydetti:
     Fenerbahçe maçından alınan galibiyetin ardından sıkı bir çalışma haftası geçiren ekibimiz, yanlışlarını telafi etti. Ligde daha iyi bir performans gösterme adına bu maçı almak istiyoruz. Gaziantep ekibi güçlü rakiplerimizden biri. Bunun bilincindeyiz. Maçta rakibimizin boşluklarını, zaaflarını iyi değerlendirerek galip gelen taraf olmak istiyoruz. Bu maçta hatayı en az yapan ekip puan alan taraf olacaktır. Taraftarımızın desteğiyle daha az hata yaparak salondan galip gelen taraf olarak ayrılmak istiyoruz. Onun için de Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacağız.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi / Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Beko Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER