Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi -Türk Telekom: 65 - Pınar Karşıyaka: 84 Salon: Ankara Hakemler: Mehmet Keseratar, Fatih Arslanoğlu, Ergin Sarı, Türk Telekom: Brown 8, Alper 8, Pasalic 18, Ceyhun 9, Zupan 11, Can, Williams 3, Barış, Polat 8


ANKARA (A.A) - Beko Basketbol Liginde Pınar Karşıyaka, deplasmanda Türk Telekomu 84-65 yendi.
     Karşılaşmaya Türk Telekom Pasalic, Zupan ve Alperin 3 sayılık basketleriyle başlarken, Pınar Karşıyaka Thomas ve Bora ile skor üretti. Türk Telekom, ilk çeyreğin son 2,5 dakikasına kadar üstünlüğünü korudu ancak İzmir temsilcisi bu dakikada eşitliği yakaladı: 19-19. Konuk ekip, kalan dakikalarda sayı üretemeyince ilk periyot, 26-19 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle bitti.
     İkinci periyotta da Türk Telekom, skor üstünlüğünü devam ettirdi. Konuk ekip bu kez periyodun bitimine 6,45 dakika kala beraberliği yakaladı: 30-30. Bu dakikadan itibaren maçta üstünlüğü eline geçiren Pınar Karşıyaka, devreye 43-36 önde girdi.
     İkinci yarıya farkı 2 sayıya indirerek başlayan ev sahibi takım, Thomasın basketlerine engel olamayınca Pınar Karşıyaka, üst üste bulduğu sayılarla farkı açtı ve periyodu 58-47 önde tamamladı.
     Son periyotta Ümit ve Can ile sayılar bulan Pınar Karşıyaka, maçtan 84-65 üstün ayrıldı.
     Karşılaşmada, Türk Telekomdan Pasalic 18, Pınar Karşıyakadan ise Thomas 19 sayıyla oynadı.
    
     Muhabir: Musa Samur / Halil İbrahim Avşar
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Beko Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER