Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi -Erdemirspor: 96 - Mersin Büyükşehir Belediyesi: 86 Salon: Erdemir Hakemler: Recep Ankaralı, Semih Vural, Yücel Çilingir Erdemirspor: Asım 2, Henderson 10, Melih 17, Balazic 28, Marshall 22, Erbil, Barış 8, E


ZONGULDAK (A.A) - Beko Basketbol Liginde Erdemirspor, sahasında Mersin Büyükşehir Belediyesini 96-86 yendi.
     Karşılaşma öncesi Erdemirsporlu taraftarlar takımlarını tribünlere davet ederek alkışladı.
     İlk çeyrekte, Asım Pars ile hava atışını alan Erdemirspor ilk hücumunda Marshall ile 3 sayılık atışından yararlanamadı. Mersin Büyükşehir Belediyesinin de ilk hücumdan eli boş döndüğü periyotta her iki takım da sonradan açılırken, çekişmeli geçen periyot Erdemirsporun 23-22 üstünlüğüyle sona erdi.
     Mersin Büyükşehir Belediyespor 2. çeyreğe serbest atıştan Ali Karadenizin 2 sayılık basketiyle başladı ve 26-25 öne geçti. Konuk takım farkı açmayı başarsa da (31-37), Erdemirspor oyuna ağırlığını koyarak yeniden üstünlüğü yakaladı: (38-37) Ev sahibi takım devre arasına 54-52 üstün girdi.
     Maçın ikinci yarısına etkili başlayan Erdemirspor Balazic ile farkı 5 sayıya çıkardı: (57-52)
     Periyotun ilk 6 dakikalık bölümü karşılıklı basketlerle geçildi. Erdemirspor, Melih ve Marshallın üst üste bulduğu 3 sayılık basketlerle skoru 73-61e taşıdı. Üçüncü çeyrek 75-65 ev sahibi takımın üstünlüğüyle sona erdi.
     Son periyotta da üstünlüğünü koruyan Erdemirspor maçı 96-86 kazandı.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş / Ferdi Akıllı / İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Beko Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER