Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Çalışkana ziyaret -Akdeniz Üniversitesi Afrika-Türk Kültür Topluluğu üyeleri, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Çalışkanı ziyaret etti


ANTALYA (A.A) - Akdeniz Üniversitesi Afrika-Türk Kültür Topluluğu üyeleri, üniversitenin Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Erkan Çalışkanı ziyaret etti.
     Akdeniz Üniversitesinde farklı bölümlerde okuyan öğrencilerin oluşturduğu Afrika-Türk Kültür Topluluğu üyesi öğrenciler, üniversitenin Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Çalışkanı makamında ziyaret etti.
     Spor yapan, kaliteli yaşayan, hayatına anlam katan, farklılıklara açık olan bir gençlik için çalışacaklarını belirten topluluk üyesi öğrenciler, Akdeniz Üniversitesi spor tesislerini her hafta kullanmak istediklerini, BESYO öğrencileri ile sportif etkinliklere ve sosyal sorumluluk projelerine katılmak istediklerini bildirdiler.
     Doç. Dr. Erkan Çalışkan ise öğrencilerin ziyaretinden dolayı memnun olduğunu, onlarının sosyal sorumluluk projelerine olan duyarlılıklarından dolayı çok duygulandığını belirterek, önümüzdeki günlerde yabancı öğrencileri de kapsayan çalışmalara başlayacaklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER