BDP Genel Başkanı Demirtaş Iğdırda:

BDP Genel Başkanı Demirtaş Iğdırda: -Sadece BDPlilerin değil, 550 milletvekilinin de dokunulmazlığı kaldırılsın, ilk evet oyunu da bizler verelim


IĞDIR (A.A) - BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Sadece BDPlilerin değil, 550 milletvekilinin de dokunulmazlığı kaldırılsın, ilk evet oyunu da bizler verelim dedi.
     Demirtaş, BDP Iğdır il kongresinde yaptığı konuşmada, 5 yıldır mecliste grubu olan bir parti olduklarını anımsatarak, meclise halkın desteğiyle gittiklerini belirtti.
     Milletvekillerini halkın seçtiğine işaret eden Demirtaş, Bizi halk seçti, isterse halk oradan alır. Dokunulmazlık kalksın diyorsan, hepimizin kalksın. Sadece BDPlilerin değil, 550 milletvekilinin de dokunulmazlığı kaldırılsın, ilk evet oyunu da bizler verelim ifadelerini kullandı.
     Demirtaş, son günlerde artan olaylara da değinerek, hiç kimsenin ölmesini istemediklerini ve ölümlerin acı olduğunu bildirdi.
     Yol haritasını beraber çıkaralım, eksiğimiz, fazlamız neyse siz söyleyin, uzlaşalım, ortaklaşalım, ama tek bir insan ölmesin diyen Demirtaş, Bingölde parti binalarına yapılan saldırıdaki sorumluların da kentteki idareciler olduğunu öne sürdü.
    
     Muhabir: Selahattin Kaçuru / Ayşe Yıldız / Hasan Özkal
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber BDP Genel Başkanı Demirtaş Iğdırda: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER