BBP Genel Başkanı Destici:

BBP Genel Başkanı Destici: Biz bu sürecin tam karşısında olduğumuzu ısrarla vurguladık ve bundan sonra da vurgulamaya devam edeceğiz


ANKARA (A.A) - BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Biz bu sürecin tam karşısında olduğumuzu ısrarla vurguladık ve bundan sonra da vurgulamaya devam edeceğiz. Çünkü biz bu sürecin Türkiyeyi terör belasından kurtaracağına inanmıyoruz dedi.
     Destici, partisinin Çubuk ilçe teşkilatının olağan genel kurulunda yaptığı konuşmada, hep yapıcı ve yol gösterici olduklarını söyledi.
     BBPnin siyasete ahlakı hakim kılmak için yola çıkmış bir siyasi hareket olduğunu ifade eden Destici, Bedeli ne olursa olsun, sonucu ne olursa olsun, asla doğrularımızdan, fikirlerimizden, misyonumuzdan taviz vermeyeceğiz diye konuştu.
     Türkiyenin temel problemlerinin hiçbirisinin çözülmediğini savunan Destici, çözüm süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.
     Kendilerinin önerdiği çözüm paketinin uygulanması halinde terör sorununun çözüleceğini iddia eden Destici, şunları belirtti:
     Biz size çekilen kılıcı kılıçla düşürmezseniz sizi masaya oturturlar dedik ve neticede oturttular. Biz bu sürecin tam karşısında olduğumuzu ısrarla vurguladık ve bundan sonra da vurgulamaya devam edeceğiz. Çünkü biz bu sürecin Türkiyeyi terör belasından kurtaracağına inanmıyoruz. Bizim öngörülerimiz asla bu sürecin terörü bitirmeyeceğini söylüyor. Tam tersine PKKnın güçleneceğini, onun siyasi uzantılarının güçleneceğini ve birkaç yıl sonra Türkiyenin başına daha kötü bir bela geleceğini, biz şimdiden söylüyoruz.
     Destici, sürecin hükümete bir suikast olduğunu ileri sürdü.
    
     Muhabir: Hüseyin Yiğiner
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber BBP Genel Başkanı Destici: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER