Bayburt Üniversitesi Rektörü Budakın vefatı

Bayburt Üniversitesi Rektörü Budakın vefatı -Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yıldız: Rektör Budakın vefatı tüm Bayburtu olduğu gibi bizleri de derinden yaraladı


BAYBURT (A.A) - Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gökhan Budakın (45) ölümü dolayısıyla baş sağlığı mesajı yayımladı.
     Yıldız, yayımladığı mesajında, Prof. Dr. Budakın vefatının Bayburtta görevli gazetecileri de derinden etkilediğini belirterek, şu ifadeleri kullandı:
     Budakın vefatı tüm Bayburtu olduğu gibi bizleri de derinden yaraladı. Hayatı boyunca önemli çalışmalara imza atan ve Bayburt Üniversitesinin gelişimine katkı sunacağını ümit ettiğimiz değerli bilim insanına Allahtan rahmet, Bayburt Üniversitesine, ailesine ve eğitim camiasına baş sağlığı dileriz
     Erzurumdaki Atatürk Üniversitesi lojmanlarında kalan ve bileklerini kesip, 4. kattaki evinin balkonundan atlayarak intihar girişiminde bulunduğu belirtilen Budak, Yakutiye Araştırma Hastanesindeki müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.
    
     Muhabir: Abdulkadir Nişancı
     Yayıncı: Tuncay Bekar
<< Önceki Haber Bayburt Üniversitesi Rektörü Budakın vefatı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER