Bayburt ketesi çocukların zevkine sunulacak

Bayburt ketesi çocukların zevkine sunulacak


BAYBURT (A.A) - Bayburtta üretilen ve kendine has tadıyla yurt içi ve yurt dışında yoğun ilgi gören Bayburt ketesi, çocukların doğal beslenmesini sağlayacak.
     Bayburtta faaliyetini sürdüren bir firmanın yetkilisi Fatih Tercanlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bayburt ketesinin Türk Gıda Kodeksine uygun üretildiğini belirtti.
     Tereyağı, un ve süt ile hazırlanan hamurun yufka haline getirilmesiyle elde edilen ve içerisine yine tereyağı ile kavrulmuş un konularak yapılan Bayburt ketesinin kendine has tadı olduğunu ifade eden Tercanlı, Keteye gelen talep üzerine Trabzon, Erzurum ve İstanbulda bayiler açtık. İnternet üzerinde ketemizi istenilen her yere kargo ile ulaştırarak satış yapıyoruz dedi.
     Son yıllarda hızla artan hazır ve sağlıksız gıdalardan çocukları korumak için daha küçük ebatta ve daha düşük gramajlarda kete üreteceklerini kaydeden Tercanlı, Buradaki tek amacımız çocuklarımızı doğal ve organik ürün tüketimine yöneltmek. Üreteceğimiz bu küçük ebatlı ketelerin çocukların ilgisini çekmesi için ambalajlarının içerisine takım formaları gibi çeşitli hediyeler koyacağız. Bu hediyeleri de ürün satış noktalarımızdan temin edebilecekler diye konuştu.
     Tercanlı, yurt dışından en fazla talep aldıkları ülkenin Bayburtluların yoğun olarak yaşadığı Almanya olduğunu, ancak Suudi Arabistandan da sipariş almaya başladıklarını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Abdulkadir Nişancı
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Bayburt ketesi çocukların zevkine sunulacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER