Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Uluçam:

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Uluçam: -Hasankeyfte açılacak Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu sayesinde bölgede turizm alanında önemli gelişmeler yaşanacak


BATMAN (A.A) - Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Uluçam, Hasankeyfte açılacak Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu sayesinde bölgede turizm alanında önemli gelişmeler yaşanacağını söyledi.
     Hasankeyfte yapımı süren yüksekokulun inşaatında incelemelerde bulunan Prof. Dr. Uluçam, burada yaptığı açıklamada, DSİ tarafından TOKİye yaptırılan 16 bin 948 metre karelik alana sahip yüksekokulun Hasankeyf ve bölgedeki turizmin gelişmesi açısından önemli olduğunu belirtti.
     Prof. Dr. Uluçam, yüksekokulda okuyan öğrencilerin tarihi bir ilçede staj yapma imkanı bulacağını ifade ederek, Hasankeyfte açılacak Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu sayesinde bölgede turizm alanında önemli gelişmeler yaşanacak. Turizm sektöründe karşılaşılan sorunlardan biri de kalifiye eleman bulmaktır. Bu nedenle açılacak olan yüksekokul sayesinde bu sorun da asgariye indirilmiş olacak dedi.
    
     Muhabir: Hüsnü Aydın / Sema Kaplan
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Uluçam: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER