Batmanda Satranç turnuvası

Batmanda Satranç turnuvası -Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aydın Ekinci, Batmanda satrança ilgi büyük kurumların sahip çıkmaları durumunda daha güzel etkinlikler yapılabilir


BATMAN (A.A) - Batmanda 208 sporcunun katıldığı satranç turnuvası, il birinciliği finali ile sona erdi.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aydın Ekinci, bir haftadan beri devam eden ve toplam 208 sporcunun katıldığı turnuvanın kapanışında yaptığı açıklamada, turnuvanın çok verimli geçtiğini söyledi.
     Özellikle işitme ve görme engelli sporcuların katılması ve satranç müsabakalarının çekişmeli geçmesinin mutluluk verici olduğunu belirten Ekinci, Bu vesile ile Batmanda satrança ne kadar ilginin olduğunu gördük. Buna benzer faaliyetlere sahip çıkan kurumlar işletmeler oldukça çok daha güzel etkinliklerin olacağını belirten Ekinci, Satranç çok ilgi duyulan bir alan. Bu nedenle çok daha farklı kesimlere dağılacak. Böyle çalışmaların devamını diliyorum dedi.
     9-10, 12-13 yaş ve büyükler kategorisinde birinci olan sporcular ise, çok mutlu olduklarını belirterek Batmanı 2013 yılında Antalyada yapılacak olan Türkiye Satranç şampiyonasında temsil edeceklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Yılmaz Ekinci/Nail Kadırhan
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Batmanda Satranç turnuvası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER