Basketbol: Uluslararası Yıldız Erkekler Turnuvası

Basketbol: Uluslararası Yıldız Erkekler Turnuvası -Çini 65-63 mağlup eden Türkiye, turnuvada ikinci galibiyetini aldı


SAKARYA (A.A) - Uluslararası Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvasında Çini 65-63 mağlup eden Türkiye, turnuvada ikinci galibiyetini aldı.
     Atatürk Spor Salonunda devam eden turnuvanın 4üncü gününde A Grubunda ilk olarak Fransa ve Letonya karşılaştı. Fransanın 69-67 galip geldiği maçta Gombauld Stephane, 27 sayı kaydetti, Letonyada ise Renars Birkans maçı 17 sayıyla tamamladı.
     Grubun ikinci maçında Sırbistan, İsveçi 88-38 mağlup etti. Sırbistanda en etkili isim 17 sayı ile Dimitrije Spasojevic olurken, İsveçte Theodore Silveira Övrebo 10 sayı kaydetti.
     Grupta günün son maçında ise Türkiye, Çin ile karşılaştı. Ay-yıldızlı ekibin 65-63 galip geldiği maçta Arber Berisha, Türk Milli Takımında 14 sayıyla en skorer isim oldu. Çinde de Hao Fu, mücadeleyi 14 sayıyla tamamladı.
    
     -B Grubu-
    
     B Grubunun ilk maçında Almanya, Slovenyayı 69-67 yendi. Almanyada Sanders Moritz, 14 sayı kaydetti, Slovenyada ise Blaz Mesicek, mücadeleyi 15 sayıyla tamamladı.
     Grubta günün ikinci maçında ise Arjantin, Karadağ karşısında 64-56 galip geldi. Arjantinde Guillermo Alfonzo Aliende 13 sayı kaydederken, Karadağda Nikola Lucic karşılaşmayı 19 sayıyla tamamladı.
     Grubun son maçında Yunanistan, Ukraynayı 81-67 mağlup etti. Yunanistanda George Papagiannis 20 sayılık performans sergilerken, Ukraynada Kirill Marchenko 10 sayı attı.
     Turnuva, yarın yapılacak maçlarla tamamlanacak.
    
     Muhabir: Mehmet Özcan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Basketbol: Uluslararası Yıldız Erkekler Turnuvası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER