Basketbol: Tekerlekli Sandalye Süper Ligi

Basketbol: Tekerlekli Sandalye Süper Ligi -YOSK Başkanı Erkoç: Kısa zamanda yakaladığımız başarıların tesadüf olmadığı, 3 oyuncumuzun da milli takıma alınmasıyla resmiyet kazanmıştır


YALOVA (A.A) - Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi takımlarından Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK) Başkanı Alparslan Erkoç, Kısa zamanda yakaladığımız başarıların tesadüf olmadığı, 3 oyuncumuzun da milli takıma alınmasıyla resmiyet kazanmıştır dedi.
     Erkoç, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye Tekerlekli Sandalye Milli Takımının katılacağı hazırlık turnuvası kadrosunda 3 sporcularının yer almasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.
     21-24 Şubat 2013 tarihleri arasında İstanbul Bahçelievler Hasan Doğan Spor Kompleksinde düzenlenecek organizasyon için Ahmet İkizoğlu, Eyüp Atırcıoğlu ve Şuayip Kablannın kadroya çağrıldığını ifade eden Erkoç, şöyle konuştu:
     Kısa zamanda yakaladığımız başarıların tesadüf olmadığı, 3 oyuncumuzun da milli takıma alınmasıyla resmiyet kazanmıştır. Daha önce de sporcularımız, milli takım kampına katılmış olup, İstanbuldaki hazırlık turnuvası için kadroya girmiştir. Oyuncularımız Ahmet İkizoğlu, Eyüp Atırcıoğlu ve Şuayip Kablana Türkiye Milli Takımında başarılar diler, en iyi performanslarıyla Yalovamızı en iyi şekilde temsil etmelerini temenni ederiz.
    
     Muhabir: Erhan Erdoğan / Haluk Yüksel
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Basketbol: Tekerlekli Sandalye Süper Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER