Basketbol: Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası

Basketbol: Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası -Pınar Karşıyaka Genel Menajeri Levent Türknas: -Fenerbahçe Ülkeri yenip kupaya doğru gitmek istiyoruz


İZMİR (A.A) - Basketbolda, Eskişehirde düzenlenecek Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası Sekizli Final ilk maçında çarşamba günü Fenerbahçe Ülker ile karşılaşacak Pınar Karşıyakada, Genel Menajer Levent Türknas, Fenerbahçe Ülkeri yenip kupaya doğru gitmek istiyoruz dedi.
     Türknas, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon başından bu yana yükselen bir form grafiklerinin bulunduğunu, Türkiyede ve Avrupada istedikleri sonuçları aldıklarını söyledi.
     Bu süreçte takım olarak havalarını kaybetmediklerini kaydeden Türknas, Bu moralle Fenerbahçe Ülker maçına çıkacağız. Her zamanki mücadelemizi sahaya yansıtacağız. Fenerbahçe Ülkerin bizden çekinmesi lazım. Bizim gücümüz ortada. Caner ve Can Maximin maçta forma giyemeyecek olması bizim için handikap ama biz takım oyununu iyi oynuyoruz. Fenerbahçe Ülkeri yenip kupaya doğru gitmek istiyoruz diye konuştu.
     Türknas, Fenerbahçe Ülkerden kiraladıkları Can Maxim Mutaf için yaptıkları protokolde, bu oyuncunun Fenerbahçe Ülkere karşı oynamayacağının yazdığını belirterek, Canerin elinden geçirdiği operasyonun ardından Can Maximin bu maçta oynaması için Fenerbahçe Ülkere başvurduk. Bu konuda görüşmeler sürüyor ama muhtemelen kendisi çarşamba günü oynamayacak dedi.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: Ogün Duru
<< Önceki Haber Basketbol: Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER