Basketbol: Kadınlar 2. Ligi

Basketbol: Kadınlar 2. Ligi -Edirnespor Asbaşkanı Muranlı: -"Takımımız, İzmir Büyükşehir Belediyesi maçına iyi hazırlandı. Herhangi bir eksiğimiz, sakatımız bulunmuyor"


EDİRNE (A.A) - Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Liginde, 20 Nisan Cumartesi günü İzmir Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacak Edirnesporda asbaşkan Murat Muranlı, zorlu bir deplasman maçı oynayacaklarını söyledi.
     AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu Celal Atik Spor Salonunda seyri güzel bir karşılaşma oynayacaklarına inandığını ifade eden Muranlı, şunları kaydetti:
     "İzmir Büyükşehir Belediyesi, grubun sert takımlarından. İyi basketbol oynuyorlar. Edirnede oynadığımız maç da kolay olmamıştı. Ama bizim hedefimize varmamız için tüm maçlarımızı kazanmamız gerekiyor. Çok güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Takımımız, maça iyi hazırlandı. Herhangi bir eksiğimiz sakatımız bulunmuyor."
     Üç haftalık zorlu bir sürece girildiğini belirten Murat Muranlı, "Zorlu bir sürece giriyoruz. Bu 3 karşılaşmanın üçünden de galibiyetle ayrılarak mutlaka Final 6ya kalmak istiyoruz. Bunun için evimizde oynayacağımız son iki maçımızda yoğun bir taraftar desteğine ihtiyacımız olacak. Edirne, son iki maçımızda basketbol şehri olduğunu bir kez daha gösterecektir- diye konuştu.
     Sezon başı hedeflerine ulaşmak için mücadele eden Edirnesporun ikinci tur maçlarında 5 galibiyet, 2 mağlubiyeti bulunduğunu kaydeden Muranlı, "İzmir Büyükşehir Belediyesinin 7 maçta, 2 galibiyeti ve 5 mağlubiyeti bulunuyor. İkinci turun ilk maçında Edirnespor, rakibini Edirnede oynanan maçta 77-59 mağlup etmişti. Edirnespor geçtiğimiz hafta 3 maç aradan sonra taraftarı önünde oynadığı karşılaşmada Burhaniye Belediyesini 91-56 mağlup ederken rakibi İzmir Büyükşehir Belediyesi de Bursa deplasmanında oynadığı son maçında Bursa Büyükşehir Belediyesine 79-66 mağlup olmuştu" ifadelerini kullandı.
     Edirnespor, E Grubunda 12 puanla 3. sırada yer alıyor.
    
     Muhabir: Salih Baran
     Yayıncı: Ersin Şiyhan
<< Önceki Haber Basketbol: Kadınlar 2. Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER