Basketbol: FIBA Avrupa Challenge Kupası

Basketbol: FIBA Avrupa Challenge Kupası -Pınar Karşıyaka Genel Menajeri Türknas: Taraftarımızla bütün olup camiamıza ilk defa final-four sevincini yaşatacağımızı düşünüyorum


İZMİR (A.A) - FIBA Erkekler Avrupa Challenge Kupası çeyrek final üçüncü maçında yarın Fransız Paris Levalloisi ağırlayacak Pınar Karşıyakanın genel menajeri Levent Türknas, Taraftarımızla bütün olup camiamıza ilk defa final-four sevincini yaşatacağımızı düşünüyorum dedi.
     Türknas, yaptığı açıklamada, dörtlü finale kalmak için tarihi bir maça çıkacaklarını, bu nedenle taraftarlardan destek beklediklerini ifade etti.
     Rakiplerinde daha önce süre almayan 2 ABDli oyuncunun oynayacağını tahmin ettiklerini kaydeden Türknas, Takım olarak maça konsantre olduk. Yarın akşam taraftarımızla bütün olup camiamıza ilk defa final-four sevincini yaşatacağımızı düşünüyorum. Bu sezonki müthiş performansımızı final-fourla taçlandırmak için tüm Karşıyaka sevdalılarını Arenaya davet ediyorum. Gelemeyenler de televizyon başında yürekleriyle bizi desteklesinler dedi.
     Öte yandan Pınar Karşıyakada sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan Dieblerın yarınki maçta forma giyebileceği bildirildi.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Basketbol: FIBA Avrupa Challenge Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER