Basketbol

Basketbol -TBF Altyapı Faaliyetleri Direktörü Şenbayrak ve gazeteci-yazar Badem Edremitte bir panele katıldı


BALIKESİR (A.A) - Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Altyapı Faaliyetleri Direktörü Samer Şenbayrak, Disiplinli sporcuların derslerinde başarı grafiğinin yükseldiği gibi evde kardeşleri ve dışarıda arkadaşları ile arasındaki yardımlaşma ve paylaşma duygusu da oldukça pozitif bir noktaya geliyor dedi.
     Şenbayrak, Edremitte özel bir ilköğretim okumunda düzenlenen panelde, öğrenci ve velilerine hitaben yaptığı konuşmada, federasyon olarak altyapılardaki öğrencilerin, iyi birer sporcu olmalarının yanı sıra faydalı bireyler olarak yetişmesi için çeşitli programlar uyguladıklarını söyledi.
     Bunun en canlı örneğini Edremitte görmekten mutluluk duyduğumu belirten Şenbayrak, şöyle konuştu:
     Hepiniz pırıl pırıl öğrenciler olarak karşımızdasınız. Burada her bireyin ayrı ayrı sorumluluğu olduğunun altını çizerek, basketbolla tanışan öğrenci sayımızı her geçen gün artırmak için var gücümüzle çalıştığımızı ifade etmek isterim. Sizlerden de tüm çevrenizdekileri basketbol sporu içinde yer almak üzere oyuncu, idareci, çalıştırıcı hatta bilinçli bir seyirci olmak için yönlendirmenizi bekliyoruz.
     Gazeteci yazar İsmet Badem ise basketbolun yayılması adına binlerce kilometre yol kat ettiğini, bu spor için çalışmanın kendisini halen heyecanlandırdığını vurgulayarak, Spor yapan öğrencilerimizin okul ve aile hayatında çok olumlu gelişmeler kaydettiğini görüyoruz. Disiplinli sporcuların derslerinde başarı grafiğinin yükseldiği gibi evde kardeşleri ve dışarıda arkadaşları ile arasındaki yardımlaşma ve paylaşma duygusu da oldukça pozitif bir noktaya geliyor diye konuştu.
    
     Muhabir: Hakan Firik
     Yayıncı: Zafer Akpınar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER