Basketbol

Basketbol -Yıldız Milli Takımı, Bursada kampa girdi


BURSA (A.A) - Yıldız Erkek Basketbol Milli Takımı, 2013 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında Bursada kampa girdi.
     Bursaya gelen Yıldız Erkekler Milli Takımı, Gold Majesty Otelde toplandı. Yıldız milliler, 3 gün süreyle Bahçeşehir Kolejinin spor salonunda antrenman yapacak, yarın Bahçeşehir Koleji ile bir hazırlık maçı oynayacak.
     Antrenör Mustafa Derin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Avrupa Şampiyonasına katılacak kadroyu belirlemek ve 1-9 Şubat 2013 tarihleri arasında Sakaryada oynanacak Hikmet Erdem turnuvası ve kampı için ön hazırlık çalışmasını Bursada yapacaklarını söyledi. Bu kampta 3 antrenman ve bir hazırlık maçı oynayıp takıma yeni gelen oyuncuları göreceklerini belirten Derin, Sakaryada yapılacak olan turnuvaya millilerimizle birlikte turnuvada, Arjantin, Fransa, Almanya, Yunanistan, Letonya, Karadağ, Çin, Sırbistan, Slovenya, İsveç ve Ukrayna Yıldız Milli Takımları mücadele edecekler dedi.
     Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) temsilcisi Mehmet Döğüşken başkanlığında milli takımın Bursa kampına katılan 18 sporcu şu isimlerden oluşuyor:
     Koray Erdoğan, Erten Gazi, Cavit Ege Havsa (Efes Pilsen), Yunus Emre Akçay, Ruhat Bozyiğit, Arber Berisha (Bandırma Kırmızı), Efe Beşok (Beşiktaş), Mehmet Kerem Ertekin (Darüşşafaka), Egehan Arna, Ömer Faruk Yurtseven, Ercan Bayrak (Fenerbahçe Ülker), Mert Gökçen, İdris Nebi Taşkan, Bahadır Şimşek (Galatasa Medicalpark), Batuhan Dikmen (Maliye Milli Piyango), Kaan Sarıaslan (TED Ankara Kolejliler), İsmail Kaya (Tofaş), Canberk Cevit (Turgut Özal Üniversitesi)
    
     Muhabir: Ömer Ercan / Burak Akay
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER