Başkentli öğrenciler köy okulu güzelleştirdi

Başkentli öğrenciler köy okulu güzelleştirdi


MANİSA (A.A) - İhsan Doğramacı Vakfı Ankara Özel Bilkent Laboratuvar Okulları 11. Sınıf öğrencileri, Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Saruhanlı ilçesine bağlı Tirkeş Köyü İlköğretim Okulunda bakım onarım, boya ve badana çalışması yaptı.
     Okulun Türkçe öğretmeni ve proje sorumlusu Kıvanç Aker, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında öğrencilerin yıl boyu biriktirdikleri paralarda, Tirkeş Köyü İlköğretim Okulunun ihtiyaçlarını karşılamaya karar verdiklerini söyledi. Okul Aile Birliğinin de desteğini alarak Ankaradan 37 öğrenciyle Tirkeş Köyüne geldiklerini belirten Aker, iki gün boyunca okulun bakım ve onarımını yaptıklarını, köylü vatandaşlarla kaynaşıp dostluk kurduklarını ifade etti.
     Aker, köydeki çalışmaları kapsamında okula bin kitaplık bir kütüphane de kazandırdıklarını sözlerine ekledi.
     Tirkeş Köyü Muhtarı Çetin Karadağ ise köy okullarında 135 öğrencinin eğitim gördüğü belirterek, Okulumuz çok güzel oldu. Bu kadarını biz bile yapamazdık. Öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum. Kendilerini bundan böyle misafir olarak ta köyümüzde ağırlamak isteriz dedi.
    
     Muhabir: Muammer Kökçüoğlu / Medat Şenay
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Başkentli öğrenciler köy okulu güzelleştirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER