BAŞKENTGAZ, 5. Büyük Ankara Festivalinde stant

BAŞKENTGAZ, 5. Büyük Ankara Festivalinde stant açtı


ANKARA (A.A) - Başkent Doğalgaz Dağıtım A.Ş (BAŞKENTGAZ), Büyükşehir Belediyesince Hipodromda düzenlenen 5. Büyük Ankara Festivalinde stant açtı.
     BAŞKENTGAZdan yapılan yazılı açıklamaya göre, stantta, ziyaretçilere, doğalgaz kullanımıyla ilgili broşürler ve çeşitli ürünler dağıtılıyor.
     BAŞKENTGAZ Genel Müdürü İbrahim Halil Kırşan, doğalgazın çevreci ve ekonomik bir yakıt olmasına karşın, bilinçli kullanılmadığında tehlike arz edebilen bir yakıt olduğuna dikkati çekti.
     Abonelerin can ve mal güvenliğinin, büyük önem taşıdığını ifade eden Kırşan, tüm tüketicilerin, doğalgazın risklerini bilmesi gerektiğini vurguladı.
     Abonelerin bilgilendirilmesine, bilinçlendirilmesine, farkındalığının arttırılmasına yönelik faaliyetler yürüttüklerini belirten Kırşan, şunları kaydetti:
     Şimdi de her yıl yüz binlerce başkentlinin ziyaret ettiği Ankara Festivalini fırsat bilerek değerlendirdik ve stant açtık. Burada vatandaşlarımızı, konutlarında doğalgaz kaçağı yaşanması durumunda yapılacaklara ilişkin bilgilendiriyoruz. Özellikle çocuklarımıza, acil durumlarda 187 numaralı doğalgaz ihbar hattımızı aramalarını söylüyoruz. Çünkü çocuklarımız büyüklerinden daha kolay öğrenip hafızalarında tutabiliyor.
    
     Muhabir: Şenay Ünal
     Yayıncı: Ertuğrul Cingil
<< Önceki Haber BAŞKENTGAZ, 5. Büyük Ankara Festivalinde stant Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER