Başkan Saral, karate şampiyonlarına bilgisayar hediye

Başkan Saral, karate şampiyonlarına bilgisayar hediye etti


TRABZON (A.A) - Of Belediye Başkanı Murat Saral, Türkiye Şampiyonu olan karateci İsa Kabahasanoğlu ile Muhammet Emin Emere tablet bilgisayar hediye etti.
     Sırbistanda 29-31 Mart tarihleri arasında düzenlenecek Balkan Karate Şampiyonasında Türkiyeyi temsil edecek milli sporcuları belirlemek amacıyla Türkiye Karate Federasyonu tarafından İzmirde düzenlenen Türkiye Yıldızlar Karate Şampiyonasında Of Belediyesi Karate takımı sporcuları İsa Kabahasanoğlu ile Muhammet Emin Emer, Türkiye şampiyonu oldu.
     Turnuvada gösterdikleri performansla milli takım yetkililerinin dikkatini çeken Mehmet Yasin Ulusoy, Samet Saylam ve Zeynep Yüksel Yaşar, milli takım kampına davet edildi.
     Başkan Saral, başarıları dolayısıyla sporcuları kutlayarak, tablet bilgisayar hediye etti.
     Sporcuların boylarından büyük başarıya imza attıklarını ifade eden Saral, şunları kaydetti:
     İnşallah Sırbistanda yapılacak şampiyonada da kendilerinden şampiyonluk bekliyorum. Sporcularımızı yetiştiren, gecesini gündüzüne katan antrenörümüz Salih Doğan hocamızı da tebrik ediyorum. Kısıtlı imkanlarla güzel işlere imza atıyorlar. İnşallah başarıları artarak devam edecek. Çocuklarımızın ailelerini de kutluyorum. Genç kardeşlerimizin Sırbistandan da şampiyon dönmeleri halinde kendilerine daha büyük ödüller vaat ediyorum.
    
     Muhabir: Mustafa Yaşar
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Başkan Saral, karate şampiyonlarına bilgisayar hediye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER