Başkalespora destek ziyareti

Başkalespora destek ziyareti


VAN (A.A) - Van 1. Amatör Liginde mücadele eden Başkalespora, İlçe Kaymakamı Murat Büyükköse, Belediye Başkanı Hecer Sarıhan ve İlçe Emniyet Müdürü Sedat Bülbül ziyarette bulundu.
     Başkale Şehir Stadına giden Kaymakam Büyükköse, Başkan Sarıhan ve Müdür Bülbülü, Başkalespor Kulüp Başkanı Rıdvan Sarı ve takım antrenörü Mehmet Nacir karşıladı.
     Büyükköse ve Sarıhan, her zaman takıma destek olacaklarını ve takım için ellerinden gelen tüm imkanları seferber edeceklerini belirtti.
     Başkalespora sadece kaymakamlık ve belediyenin değil, herkesin destek çıkması gerektiğini kaydeden Büyükköse, özellikle Başkaleli işadamları ve esnafa, takımı desteklemeleri yönünde çağrıda bulundu.
     Büyükköse, Başkalespor ilçenin tek gurur kaynağıdır. Hepimiz bir olursak, tek yürek olursak takımı İnşallah en kısa zamanda, 3. lige taşıyacağız. Bu konuda herkesin desteğini bekliyoruz dedi.
     Başkan Sarıhan ise, Başkalesporun Başkale için büyük önem taşıdığını, sporun birlik, beraberlik, kaynaşmada etkili olduğunu söyledi.
     Sarıhan, Biz de belediye olarak Başkalespor yönetimine her türlü desteği vereceğiz. Tabi bu sadece bizlerin yapacağı desteklerle kalmamalı. Özelikle Başkaleli zenginlerin, takıma destek çıkması gerekir. Tüm Başkalelileri takıma sahip çıkmaya davet ediyorum dedi.
     Ardından Büyükköseye, Sarıhana ve Bülbüle, kendi illerinin plaka numaralarının olduğu Başkalespor formaları hediye edildi.
    
     Muhabir: Zafer Tayfur
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Başkalespora destek ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER