Başkalede yol açma çalışmaları

Başkalede yol açma çalışmaları -Kaymakam Büyükköse, yol açma çalışmalarını sürdüren karla mücadele ekiplerini denetledi


VAN (A.A) - Vanın Başkale ilçesi Kaymakamı Murat Büyükköse, yol açma çalışmalarını sürdüren karla mücadele ekiplerini denetledi.
     Kar yağışı ve tipinin etkisiyle kapanan ilçeye bağlı 127 köy ve mezra yollarında İl Özel İdaresi ekiplerince başlatılan çalışmalar aralıksız devam ediyor.
     Olumsuz hava şartlarına ve zorlu doğa koşullarına rağmen çalışmalarını sürdüren karla mücadele ekipleri, her türlü zorluğa göğüs gererek gece gündüz görev yaparken, Kaymakam Büyükköse de hem çalışmaları denetlemek hem de ekiplere moral vermek için yollara koyuldu.
     İlçeye 45 kilometre uzaklıktaki Dereiçi köyü yolunda devam eden çalışmaları yerinde denetleyen Büyükköse, kış mevsimi süresince kardan kapanan köy yollarının tek tek ulaşıma açıldığını belirterek, bu yıl kış mevsiminin çetin geçtiğini söyledi.
     Köy yollarının açılması için ekiplerin yoğun bir performans sergilediğini anlatan Büyükköse, Burası en çok kar yağışının olduğu bölge. İki metreye yakın bir kar kalınlığı bulunmakta. Bugün itibarıyla bölgemizdeki tüm yollar yüzde 90 oranında açık dedi.
     Büyükköse, çalışmalarda görev alan ekiplere teşekkür ederek, karla mücadele ekiplerinin, vatandaşların mağduriyetini gidermek için özveriyle çalıştığını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Zafer Tayfur
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Başkalede yol açma çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER