Başbakan Yardımcısı Atalay Vanda

Başbakan Yardımcısı Atalay Vanda -Başbakan Erdoğanın kenti ziyareti öncesi Vana gelen Başbakan Yardımcısı Atalay, valilikte değerlendirme toplantısı yaptı


VAN (A.A) - Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın kenti ziyareti öncesi Vana gelen Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, valilikte değerlendirme toplantısı yaptı.
     Başbakan Yardımcısı Atalay ile beraberindeki Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Ferit Melen Havaalanında Vali Münir Karaloğlu, AK Parti Van Milletvekili Gülşen Orhan, Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan, AK Parti İl Başkanı Abdullah Aras ve partililer tarafından karşılandı.
     Havaalanı çıkışında gazetecilere açıklamada bulunan Atalay, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın kente yapacağı ziyaret öncesinde valilikte değerlendirme toplantısı yapacaklarını belirterek, Erdoğanın, katılacağı il kongresinde Vanlılara önemli mesajlar vereceğini söyledi.
     Atalay, değerlendirme toplantısının ardından yapımı devam eden TOKİ konutlarında incelemede bulunacağını bildirerek, şimdiye kadar yapılan çalışmaları yerinde tespit edeceklerini kaydetti.
     Atalay ile Kalkınma Bakanı Yılmaz ve beraberindekiler daha sonra valiliğe geçerek, basın mensuplarına kapalı gerçekleşen değerlendirme toplantısına katıldı.
    
     Muhabir: Sıtkı Yıldız
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Başbakan Yardımcısı Atalay Vanda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER