Başbakan Yardımcısı Atalay, Karsta:

Başbakan Yardımcısı Atalay, Karsta: Özellikle çözüm süreciyle ilgili bugüne kadar yaptığımız çalışmalarla ilgili hem teşkilatımızı bilgilendiriyoruz hem de onların soruları varsa cevaplandırıyoruz (Fotoğraflı-Görüntü


KARS (A.A) - Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Özellikle çözüm süreciyle ilgili bugüne kadar yaptığımız çalışmalarla ilgili hem teşkilatımızı bilgilendiriyoruz hem de onların soruları varsa cevaplandırıyoruz dedi.
     Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Karsa gelen Atalayı, havaalimanında Vali Eyüp Tepe, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç, AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz ve diğer yetkililer karşıladı.
     Daha sonra Kars Valiliğini ziyaret eden Atalay, Vali Tepeden kentte yapılan çalışmalarla ilgili brifing aldı.
     Başbakan Yardımcısı Atalay, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kentte bulunmaktan mutlu olduğunu belirterek, bölgeye yabancı olmadığını, Erzurum Atatürk Üniversitesinde yaklaşık 10 yıl görev yaptığını söyledi.
     O dönemlerde Erzurumdan Karsa karayoluyla gitmekte güçlük çektiklerini ifade eden Atalay, Şimdi böyle güzel bir havalaanına inmek, Ankaradan gelmek bir ayrıcalıktır dedi.
     Karstaki iki günlük programı hakkında bilgi veren Atalay, şunları kaydetti:
     Akşam bir grup kanaat önderiyle bazı konuları görüşeceğim. Yarın Karsın ve ilçelerinin ileri gelen sivil toplum kuruluşlarıyla kahvaltılı toplantıda bir araya geleceğiz. Genelde toplantılarımızı Başbakanımızla yapıyoruz, bir kısmını da kendim yürütüyorum. Önümüzdeki hafta cuma, cumartesi günü yine Başbakanımızla Siirtte olacağız. Özellikle kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin görüşlerini alıyoruz. Yürüyen çalışmalarla ilgili, çözüm süreciyle ilgili, hem illerdeki genel ihtiyaçlarla ilgili hem buralarda basınımızın aydınlatılması, onların sorularını cevaplandırma anlamında da bir basın toplantımız oluyor.
     İl danışma meclisi toplantılarının kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Atalay, Biz parti olarak il teşkilatlarımızı da çok önemli görüyoruz. Yarın inşallah öğleden sonra Kars İl Danışma Meclis Toplantımız olacak dedi.
     Yürüttükleri çalışmalarla ilgili parti teşkilatlarını bilgilendirdiklerinin altını çizen Atalay, Bu gelişimde özellikle uzun bir bilgilendirme olacak. Özellikle çözüm süreciyle ilgili bugüne kadar yaptığımız çalışmalarla ilgili hem teşkilatımızı bilgilendiriyoruz hem de onların soruları varsa cevaplandırıyoruz. İlk kısmı sunum olacak, zaten basınımıza açık. Burada inşallah çok boyutlu bir program yapacağız. Sizleri de her safhasında bilgilendireceğiz diye konuştu.
    
     Muhabir: Çağlar Sefertaş / Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Başbakan Yardımcısı Atalay, Karsta: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER