Başbakan Yardımcısı Arınç, Marmariste

Başbakan Yardımcısı Arınç, Marmariste -Köylüleri ve yeni açılan yüksekokulu ziyaret eden Arınç, vatandaşların sorunlarını dinledi


MUĞLA (A.A) - Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Marmariste ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi.
     Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yerel ve Bölgesel Medya Buluşması toplantısında katılmak için Marmarise gelen Bülent Arınç, ilçedeki ikinci gününde ziyaretlerde bulunarak vatandaşların sorunlarını dinledi.
     Turgut köyünü Muğla Vali Yardımcısı Faruk Necmi Kurt, Marmaris Kaymakamı Ali Galip Saral ve AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk ile ziyaret eden Arınç, köy kahvehanesinde köylülerle sohbet etti. Köy muhtarı Naci İşlerin çok eski bir tanıdığı olduğunu belirten Arınç, muhtar İşlerin köylülerin refah düzeyini yükselmek için gayretli bir şekilde çalıştığını söyledi.
     Köyün bazı sorunlar yaşadığına işaret eden Arınç, bunların giderilmesi için ilgililerin ellerinden geleni yapacağına inandığını kaydetti.
     Daha sonra aynı köyde bulunan ve bu yıl Avrupanın en yeni lüks oteli seçildiği öğrenilen Angels Peninsulayı ziyaret eden Arınça eşi de eşlik etti. Tesis yöneticileri, Arınç çiftine otel hakkında bilgi verdi.
     İçmeler Belde Belediyesini de ziyaret eden Arınç, Belediye Başkanı Zeki Erenden belde hakkında bilgi aldı. Beldelerinin adını, şifalı olduğu belirlenen kaynak suyundan aldığını belirten Başkan Eren, bu suyun değerlendirilerek kış turizminin hayata geçirilmesi için Marmaris Ticaret Odası ile ortak bir çalışma yapmayı planladıklarını, bu konuda destek talepleri olduğunu dile getirdi.
     Eren, daha sonra ziyaret anısına Arınça beldenin fotoğrafını ve belde amblemi işlenmiş bakır bir tabak hediye etti.
     Bu yıl eğitim öğretime başlayan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İçmeler Turizm Meslek Yüksekokulunu ziyaret eden Arınçı Rektör Prof. Dr. Mansur Harmandar karşıladı. Öğrencilerin halk oyunları gösterisini izleyen Arınç, okul hakkında bilgi aldı.
     Başbakan Yardımcısı Arınç, ziyaretlerin ardından kara yoluyla İzmire gitmek üzere ilçeden ayrıldı.
    
     Muhabir: Levent Kişi
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Başbakan Yardımcısı Arınç, Marmariste Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER