Başarılı sporcular ödüllendirildi

Başarılı sporcular ödüllendirildi


ELAZIĞ (A.A) - Elazığı grup müsabakalarında temsil etmeye hak kazanan Maden Asım Sürücü Yatılı Bölge Ortaokulu kız futbol takımı ödüllendirildi.
     Maden Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, Elazığda 21-27 Şubatta yapılan 5 okulun katıldığı Yıldızlar Futbol Kız Turnuvası sonucunda kenti gruplarda temsil etmeye hak kazanan Maden Asım Sürücü Yatılı Bölge Ortaokulu kız futbol takımı oyuncu ve öğretmenlerini kabul etti.
     Sporculara hediyeler veren Taşçı, hepsine malzeme forma, eşofmen ve krampon alacağını söyledi. Taşçı, Sizin gibi başarılı sporcuların daima yanında olmak lazım. Siz bizim geleceğimizsiniz. İnşallah ileride Madenden çıkmış bir futbolcunun daha üst liglerde oynadığını görürüz dedi.
     Okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Murat Akgün de her geçen yıl biraz daha tecrübe kazanarak çalıştıklarını, sadece il birinciliği ile yetinmeyeceklerini, gruplarda ve hatta Türkiye finallerinde de başarılı olmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
     2008-2009 eğitim-öğretim yılından bu yana Elazığda yapılan futbol kız turnuvalarında birinci olarak gruplar ve Türkiye finallerinde kenti temsil ettiklerini dile getiren Akgün, şunları söyledi:
     Bugüne kadar okulumuzda oynamış bir çok öğrenci sporcu, Kadınlar 2. Lig kulüplerinde top koşturuyor. Mevcut sporcularımıza da sürekli teklifler geliyor. Son üç yıldır 10 numaralı formasıyla okul takımının kaptanlığını yapan ve oynadığı futbolla herkesin beğenisini kazanan Saime Keskin, Kadınlar 1. Lig takımlarından Ataşehir Belediye Spor ile görüşüyor. Bir aksiliğin olmaması durumunda önümüzdeki sezondan itibaren Ataşehir Belediye Spor forması giyecek.
    
     Muhabir: Yılmaz Kırtay / Ömer Fansa
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Başarılı sporcular ödüllendirildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER