Başarılı güreşçinin hedefi dünya şampiyonluğu

Başarılı güreşçinin hedefi dünya şampiyonluğu -Dünya Gençler Güreş Şampiyonasında 3. olan Tarsuslu güreşçi Ali Bönceoğlunun hayalini dünya şampiyonluğu süslüyor


MERSİN (A.A) - Dünya Gençler Güreş Şampiyonasında 3. olan Tarsuslu güreşçi Ali Bönceoğlunun hayalini dünya şampiyonluğu süslüyor.
     Başarılı güreşçi Bönceoğlu, babası Kerim Bönceoğlu ve antrenör İsmail Tor ile Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamazı makamında ziyaret etti.
     Bönceoğlu, ziyaretteki konuşmasında, geçmişte Minikler Türkiye 3üncülüğü, Yıldızlarda Türkiye şampiyonluğu ve Avrupa ikinciliği, Gençler Türkiye Şampiyonluğunun yanı sıra Avrupa üçüncülüğü elde ettiğini hatırlattı.
     Son olarak Taylandda düzenlenen 2012 Dünya Gençler Güreş Şampiyonasında 96 kilogramda dünya 3üncüsü olduğunu anımsatan Bönceoğlu, başarılarını her geçen gün artırdığı için mutlu olduğunu söyledi.
     Bönceoğlu, spor hayatında daha iyi yerlere gelebilmek için çaba göstereceğini ifade ederek, Benim hayalimi dünya şampiyonluğu süslüyor. İnşallah en kısa sürede bu hayalimi gerçeğe dönüştürmek için elimden geleni yapacağım. Bunu başardığımda ata sporuna daha fazla insanın dikkatini çekmiş olacağım diye konuştu.
     Başarılı sporcuyu altınla ödüllendiren Belediye Başkanı Kocamaz ise, güreşçiyi tebrik ederek, Şu anda yakaladığın başarıyı artırarak devam ettirmeni temenni ediyorum. Kendini daha da iyi yetiştirip, hedefin olan dünya şampiyonluğunu almanı canı gönülden diliyorum. Allah yardımcın olsun dedi.
    
     Muhabir: Ahmet Can Erdoğan/Kerem Kocalar/Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Başarılı güreşçinin hedefi dünya şampiyonluğu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER