Bartın Üniversitesi Rektör Yardımcısı Gündoğan:

Bartın Üniversitesi Rektör Yardımcısı Gündoğan: -Bölgemizde gemi inşa sektöründe kümelenme ve ürün geliştirme faaliyetlerinin başlamasını istiyoruz


BARTIN (A.A) - Bartın Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mete Gündoğan, Bölgemizde gemi inşa sektöründe kümelenme ve ürün geliştirme faaliyetlerinin başlamasını istiyoruz dedi.
     Bartın Üniversitesi ile Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı işbirliğiyle hazırlanan Batı Karadeniz Gemi İnşa ve Entegre Sanayi Sektör Analizi projesi değerlendirme toplantısı düzenlendi.
     Gündoğan, yaptığı konuşmada, Bartının geleneksel çektirme türü teknelerinin tasarımının yapılarak belirli bir seviyeye getirilmesini arzu ettiklerini belirterek, şunları kaydetti:
     Biz bunu üniversitemize kazandırıp bölgemize has ürünlerin fuarlarda yer almasını sağlayacağız. İnşallah bu projeyle bölgemizin kalkınması açısından önemli adımları atmış oluruz. Bu çalışmanın akabinde bölgemizde gemi inşa sektöründe kümelenme ve ürün geliştirme faaliyetlerinin başlamasını istiyoruz. Projede emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.
     Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan da projenin kamuoyunda büyük yankı uyandırdığını belirterek Bu proje nitelikli bir hal almıştır. Bundan sonra sizlerden bu projenin uygulanması noktasında harekete geçmenizi bekliyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Selim Bostancı
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber Bartın Üniversitesi Rektör Yardımcısı Gündoğan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER