Bartında yeni eğitim

Bartında yeni eğitim-öğretim yılı toplantısı


BARTIN (A.A) - Bartında, 2012-2013 eğitim-öğretim yılı değerlendirme toplantısı yapıldı.
     İl Milli Eğitim Müdürü İsa Şeker, Halk Eğitimi Merkezi konferans salonundaki toplantıda yaptığı konuşmada, Lisans Yerleştirme Sınavında (LYS) elde edilen ülke birinciliği başarısının tesadüf olmadığını belirterek, aynı başarının yeni eğitim-öğretim yılında da tekrarlanacağını umut ettiğini söyledi.
     Başarının başta eğitim camiası olmak üzere kentteki herkesi gururlandırdığını ifade eden Şeker, şöyle konuştu:
     Birçok ilden eğitimle ilgili kişi ve kurumların bu başarının nasıl elde edildiği konusunda müdürlüğümüze başvurmuş olması da bizim için ayrıca bir gurur kaynağı olmuştur. Geçtiğimiz yıl 7. ve bu yıl 1. olan ilimizin eğitimde yakaladığı bu başarıyı sürdürülebilmesi, hatta daha büyük başarılar elde edilmesi için ilköğretim kademesinde yeni adımlar atılması gereği doğmuştur. Görevine yeni başlayan valimiz Bülent Savur da eğitime özel önem vermektedir. Yeni vali, yeni bir heyecan demektir. Zaten heyecan ve motivasyonu yüksek olan eğitim camiamızın, heyecanlarını daha da yükselterek yeni eğitim-öğretim yılına başlamalarını istiyorum.
     Yeni eğitim sistemine geçiş aşamalarının uygulanışı, okul ve kurumların yeni eğitim öğretim yılına hazırlanması ile ilgili çalışmaların değerlendirildiği toplantıya, il milli eğitim müdür yardımcıları, şube müdürleri ile okul müdürleri katıldı.
    
     Muhabir: Selim Bostancı/Sinan Özmüş
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Bartında yeni eğitim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER