Barajda tekne sevinci

Barajda tekne sevinci -Osmaniyenin Kadirli ilçesindeki Aslantaş Barajına getirilen tekne yoğun ilgi görüyor


OSMANİYE (A.A) - 2013 - Osmaniyenin Kadirli ilçesi sınırları içerisindeki Aslantaş Barajına getirilen tekneye yoğun ilgi gösteriliyor.
     Kızyusuflu ile Karatepe köyleri sınırları içerisinde doğal güzelliği ile yerli ve yabancı turistleri ağırlayan Aslantaş Barajı, bir vatandaş tarafından getirilen tekneyle farklı güzellikler de sunuyor.
     Mehmet Erkayıran, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şubat ayında çocukluk hayalini gerçekleştirmek adına 2 katlı küçük bir tekneyi Aslantaş Barajına getirdiğini söyledi.
     Bölge insanına ve turistlere hizmet vermek için tekne satın alarak baraj üzerinde tur düzenlediğini ifade eden Kayıran, "3 ay önce Aslantaj Barajına indirdiğimiz 40 kişi kapasiteli teknemizle bölge halkına hizmet ediyoruz. Herkesi teknemize bekliyoruz" dedi.
     Kızyusuflu köyünde yaşayan 65 yaşındaki Zeynep Türkmenoğlu ise ilk defa tekne ile gezmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, tekne ile doğa güzelliğini görmenin kendisini sevindirdiğini ifade etti.
     Karatepe Aslantaş Müzesi yanındaki mesire alanı civarında başlayan ve 45 ile 60 dakika arasında süren tekne turuna yerli ve yabancı turistlerle birlikte yöre insanı da yoğun ilgi gösteriyor.
    
     Muhabir: Menderes Özat
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber Barajda tekne sevinci Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER