Bankalara ait 2 milyon lira ile

Bankalara ait 2 milyon lira ile ortadan kayboldu -Konyada, bir para nakil aracından 2 milyon lira çalındığı iddia edildi -Paraları aldıktan sonra aracı terk ettiği ve poliste 16 ayrı suç kaydı bulunduğu belirtilen şoförün, üç


KONYA (A.A) - Konyada bir şoförün, kullandığı para nakil aracından çaldığı 2 milyon lira ile ortadan kaybolduğu iddia edildi.
     Özel bir para nakil şirketinde bir hafta önce şoför olarak işe başlayan Mehmet D. (27), güvenlik görevlisi Fırat B. ile birlikte Karamandan, 2 ayrı bankaya ait yaklaşık 2 milyon lirayı Konyaya getirmek üzere yola çıktı.
     Fırat B, merkez Selçuklu ilçesinde yiyecek bir şeyler almak için araçtan indi. Geri döndüğünde aracı yerinde bulamayan güvenlik görevlisi, yaklaşık bir saat sonra durumu yetkililere bildirdi.
     Mehmet Dye ulaşılamayınca araç takip sisteminden nakil aracının Sille Parsana Mahallesi Yelda Sokakta olduğu tespit edildi. Polis, adrese gittiğinde aracın terk edildiğini, yaklaşık 2 milyon liranın da yerinde olmadığı belirledi.
    
     -Sahte adli sicil kaydı-
    
     Yağma, yaralama gibi çeşitli suçlardan 16 kaydının bulunduğu belirtilen şüphelinin yakalanması için soruşturma başlatıldı.
     Polis, şüphelinin Sille Parsana Mahallesi Yetkin Sokaktaki evine gitti. Üç gün önce evini boşalttığı öğrenilen Mehmet Dnin iş başvurusunda sahte adli sicil kaydı kullandığı belirtildi.
     Şüphelinin, eşi ve bir çocuğunu da alarak kaçtığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
    
     Muhabir: Metin Bolat
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Bankalara ait 2 milyon lira ile Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER