Bandırma Ticaret Odasından genç girişimciye 10

Bandırma Ticaret Odasından genç girişimciye 10 bin lira ödül


BALIKESİR (A.A) - Bandırma Ticaret Odası, Bandırmadaki yeni düşünceleri desteklemek, yaratıcı ve yenilikçi gençlerle buluşarak, girişimciliğin önünü açmak amacıyla Ne İş Yapsak konusunda düzenlediği yarışmanın birincisini ödüllendirdi.
     Ticaret Odası Başkanı Osman Kocaman, Meclis Başkanı Muharrem İyianlar ve Odanın Genç Girişimciler kurulu başkanı Canset Balcı, proje yarışmasında birinciliği elde eden Bandırmalı Duygu Sönmeze, bir restoranda, düzenlenen toplantıda, birincilik ödülü olan 10 bin lirayı verdi.
     Kocaman, yeni iş düşüncelerinin üretilmesi amacıyla yapılan projeler, iş düşüncelerinin yaşama geçirilmesi için verilen destekler ve hibeler, personel istihdam destekleri ve mesleki eğitimlerin, çalışma yaşamını canlandırıcı önlemleri oluşturduğunu ifade ederek, Bandırma Ticaret Odası olarak bizler de bu konularda üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye çalışıyoruz dedi.
     Ne İş Yapsak- konulu düzenlenen yarışmaya 31 başvuru geldiğini dile getiren Kocaman, Yaptığımız değerlendirme sonucunda seçtiğimiz ve Odamız Meclisince onaylanan, Duygu Sönmeze ait Çöpe değil, cebimize atalım konulu proje birinci olarak 10 bin lira ödül almaya hak kazandı, kendisini kutluyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Bandırma Ticaret Odasından genç girişimciye 10 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER