Bandırma Belediye Meclisi, Mayıs ayı toplantısını

Bandırma Belediye Meclisi, Mayıs ayı toplantısını yaptı


BALIKESİR (A.A) - Bandırma Belediye Meclisinin Mayıs ayı toplantısı yapıldı.
     Belediyenin 2012 mali yılı kesin hesap cetvelleri hakkındaki Mali Hizmetler Müdürlüğü yazısının sunulduğu toplantıda söz alan AK Partili Mesut Tatlıdil, yerel yönetimi eleştirdi.
     Yerel yönetimin, 2012 yılında planladığı 67 milyon yerine 64,5 milyon lira gelir toplaması nedeniyle Bandırmanın, 2,5 milyon lira eksik hizmet aldığını öne süren Tatlıdil, belediye gelirlerinin yüzde 83ünü merkezi hükümetin ödenekleri, vergi gelirleri ve su faturaları tahsilatının oluşturduğunu ileri sürdü.
     Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza ise "AK Parti Hükümeti ve Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylanın, belediyenin mülk ve gelirlerine hacizler getirerek engellemelerine karşın" Bandırmaya en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını iddia etti.
     Bandırmada yolunu yapmadıkları cadde ve sokak kalmadığını ifade eden Mirza, "Ancak belediyemize büyük gelir getirecek proje ve yatırımlarımızın önü kesiliyor. Örneğin, yıkılan eski Tekel binasının belediyemize ait olan yerine yapmak istediğimiz yatırım engellendi. 2014 yılındaki yerel seçimlerden sonra bu engelleri de aşacağız" dedi.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Bandırma Belediye Meclisi, Mayıs ayı toplantısını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER