Bandırmadan kısa kısa

Bandırmadan kısa kısa -Güney Marmara Kalkınma Ajansının mali destek programlarına yönelik eğitim toplantısı Bandırmada yapıldı


BALIKESİR (A.A) - Güney Marmara Kalkınma Ajansı, mali destek programları için düzenlediği eğitim toplantılarına Bandırmada devam etti.
     Dört grup halinde yapılan eğitimlerin Bandırmadaki bölümü, Belediye Meclis Salonunda yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.
     Program Yönetimi Birimi uzmanları tarafından verilen eğitimlerde genel olarak proje teklif çağrısı yöntemi, mali destek programlarının içeriği, mantıksal çerçeve yaklaşımı, destekleyici unsurlar ve proje yazarken dikkat edilecek hususlar hakkında katılımcılara detaylı bilgiler verildi.
     Güney Marmara bölgesinde yer alan ilçelerde yapılacak eğitim programları 27 Aralıka kadar sürecek.
    
     -Öğrenciler kupalarını Pekele getirdi-
    
     Bandırma Gençlik Spor Kulübü minik öğrencileri, kazandıkları kupaları ve madalyaları Belediye Başkanı Sedat Pekele getirdi.
     İlköğretim okulları arasında Balıkesirde Cumhuriyet Kupası adı altında yapılan yarışmada kupa ve madalya kazanan Bandırma Gençlik Minikler Jimnastik ekibi, Pekeli ziyaret etti.
     Minik jimnastikçilerin öğretmenleri Sinem Dal Atman, verdikleri emeklerin boşa çıkmadığını ve sonuçlardan aldığı memnuniyeti dile getirdi.
     Pekel ise Bandırma Belediyesi olarak kenti başarıyla temsil eden sporculara her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Bandırmadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER