Balıkesir

Balıkesir-Çanakkale bölünmüş yol çalışması -Havran Belediyesi, yüklenici firmanın şantiyesini, imar mevzi raporuna uygun olmadığı gerekçesiyle mühürledi


BALIKESİR (A.A) - Balıkesir-Çanakkale güzergahında devam eden bölünmüş yol çalışmasını yürüten yüklenici firmanın kullandığı şantiye, imar mevzi raporuna uygun olmadığı gerekçesiyle Havran Belediyesince mühürlendi.
     Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu, AA muhabirine, konuyla ilgili olarak sadece görevlerini yaptıklarını söyleyerek, "İlgili firma hakkında gerekli yasakları uyguluyoruz" dedi.
     Firma yöneticisi Ömer Nadir Budak ise ilgili kurum ve kuruluşlardan şantiye için olumlu görüş ve izinleri aldıklarını anlattı.
     Buna rağmen, imar mevzi raporuna uygun olmadığı gerekçesiyle şantiyenin mühürlendiğini dile getiren Lofçalıoğlu, "Havran Belediyesine, gerekli evrakları hazırlamak üzere başvurduk. Bütün evrakları hazırlayıp teslim ettiğimiz halde ruhsat beklerken şantiye mühürlendi. Bu nedenle şantiyede ve yolla ilgili çalışmalarımıza ara vermek zorunda kaldık" diye konuştu.
    
     Muhabir: Hakan Firik / Burak Akay
     Yayıncı: Sedat Gök

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER