Balıkesirde Toplu Sünnet Şöleni

Balıkesirde Toplu Sünnet Şöleni -80 çocuk, şölende doyasıya eğlendi


BALIKESİR (A.A) - Balıkesir Belediyesince düzenlenen Toplu Sünnet Şöleninde 80 çocuk, doyasıya eğlendi.
     Salih Tozan Toplantı ve Gösteri Merkezinde sünnet kıyafetlerini giyen çocuklar, Mehter Takımı eşliğinde aileleriyle Belediye Hizmet Binası önüne geldi.
     Belediye Başkanı İsmail Ok ve Yardımcıları Yusuf Özenç, Tuna Aktürk ve Ali Öztozlu ile hatıra fotoğrafı çektiren sünnet çocuklarına birer kol saati hediye edildi.
     Otobüslerle şehir turu yapan çocuklar ve aileleri, şölen için Gala Eğlence ve Aktivite Merkezine geçti. Vali Yardımcısı Nusret Şahin, Balıkesir Cumhuriyet Savcısı Vural İrtem, İsmail Ok ve yardımcıları ile ve çok sayıda vatandaşın katıldığı şölende davetlilere pilav ve ayran ikramı yapıldı.
     Sünnet pastasının kesilmesinin ardından konuşan Ok, sünnetin Türk ve Müslüman toplumlarda büyük bir önem ve değere sahip olduğunu belirterek, çocukların fiziksel ve ruhsal gelişiminde büyük rol oynadığını ifade etti.
     Anne ve babaları kutlayan Ok, çocukların gelecekte vatanına, milletine faydalı iyi birer insan, vatandaş olacağını ve ülkelerine sevgiyle ve bağlılıkla güzel hizmetlerde bulunacaklarına inandığını söyledi.
     Şölende, palyaçolar, çocukları eğlendirirken, diğer yandan çocuklara şerbet ve macun dağıtıldı.
     Şölende doyasıya eğlenen 80 çocuk, özel bir hastaneye gruplar halinde çağrılarak, sünnet edilecek.
    
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Balıkesirde Toplu Sünnet Şöleni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER