Balıkesirde oda seçimleri

Balıkesirde oda seçimleri -Ticaret ve sanayi odalarının seçimleri öncesinde bazı iş adamları, Balıkesir Değişim Platformu oluşturdu -Platform, Ticaret Odası Başkanlığına Fahri Ermişleri aday göstereceğini açıkladı


BALIKESİR (A.A) - Balıkesirde sanayi ve ticaret odalarının seçimler öncesinde bazı genç iş adamları, odalardaki geleneksel yönetim anlayışının değişmesini isteyerek, Balıkesir Değişim Platformu oluşturdu.
     Platform adına yazılı yapılan açıklamada, Balıkesir Ticaret Odası başkanlığına Fahri Ermişlerin aday gösterileceği bildirildi.
     Ticaret ve sanayi odalarının, Balıkesirin ekonomik ve sosyal hayatı için önemli olduğu vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Kalkınmaya, gelişmeye, değişmeye, dönüşmeye emek veren, ihracat yapan, istihdam sağlayan koca bir camiayı temsil eden ticaret ve sanayi odalarımız, çağı, dünyayı iyi okuyup zamanın hızına uymak durumundadır. Türkiye sınırlarını zorlarken geçen dönemin kurallarıyla oyuna katılmaya çalışmak, yerinde saymakla aynı anlamı taşımaktadır. Biz buna razı değiliz ve bizim gibi düşünenlere çağrıda bulunuyoruz. Sanayi ve ticaret odalarımızdaki yerleşik yapıyı değiştirelim. Toplumun bütün kesimlerine kucak açıp, ticaret ve sanayi odalarını monologdan kurtaralım.
     Ticaret Odasının Şubat veya Mart ayı içinde yapılması beklenen seçimlerine Fahri Ermişlerin Değişim Platformunun adayı olarak katılacağına yer verilen açıklamada, genç, enerjik ve dinamik kadrolara fırsat tanınarak Balıkesirin geleceğine şanslı bir kapı açılmasına katkı istendi.
     Öte yandan, Balıkesir Ticaret Odası başkanlığını 4 dönemdir sürdüren Mahmut Yavuz da yeniden aday olduğunu bildirdi.
     Balıkesir Sanayi Odası seçimlerinin ise 6 Şubatta yapılacağı açıklandı. Başkan Ahmet Kula, bugüne kadar titizlikle çalıştığına değindiği Sanayi Odasında yapacak çok işi bulunduğunu belirterek, yeniden aday olacağını söyledi.
    
     Muhabir: Ramazan Demir / Zafer Akpınar
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Balıkesirde oda seçimleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER