Balıkesirde Olimpik Gün yürüyüşü yapılacak

Balıkesirde Olimpik Gün yürüyüşü yapılacak


BALIKESİR (A.A) - Balıkesirde, Olimpik Gün yürüyüşü yapılacak.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Aslan, Kurtdereli Spor Salonunda düzenlediği tanıtım toplantısında, 10 Haziranda tüm dünyayla birlikte aynı gün Türkiyede de yapılacak yürüyüşün bir ayağının Balıkesirde gerçekleştirileceğini söyledi.
     Etkinliğin yaklaşık 20 yıldır dünyanın birçok yerinde milyonlarca kişinin katılımıyla yapıldığını belirten Aslan, Türkiye ayağında Balıkesir, İstanbul, Denizli, Mersin, Kocaeli, Konya, Eskişehir ve Rizede yürüyüş düzenlenecek dedi.
     Aslan, Atatürk Stadının önünden başlayacak yürüyüşün, Bahçelievler Mahallesi, 100. Yıl Caddesi ve Çarşamba Pazarı güzergahını takiben yine stadın önünde sona ereceğini bildirdi.
     Toplantıya, Balıkesir Vali Yardımcısı Günay Özdemir, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Genel Sekreter Yardımcısı Bilal Porsun, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Yönetim Kurulu Üyesi Esat Yılmaer, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Öztozlu, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Yılmaz, Orman Bölge Müdürü Recep Ateş, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Engin Sancı, Emniyet Müdür Yardımcısı Uğur Öztürk, eski milli atlet İsmail Akçay ile öğrenciler katıldı.
     (RD-BYR-ZAK-KAK)
<< Önceki Haber Balıkesirde Olimpik Gün yürüyüşü yapılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER