BAL Liginde 2 Afrikalı

BAL Liginde 2 Afrikalı -Futbolda Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden Sarıkamış Esnafsporun transfer ettiği Nijeryalı 2 oyuncu, kar üzerinde idmanlara çıkıyor -Nijeryalı Oladeji İsmail: Nijerya çok sıcak burası çok soğuk a


KARS (A.A) - Hüseyin Demirci - Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden Sarıkamış Esnafsporun transfer ettiği Nijeryalı 2 oyuncu kar üzerinde idmanlara çıkıyor.
     Kars Amatör Futbol Liginde geçen yıl şampiyon olduktan sonra bu yıl BAL Ligine yükselen Sarıkamış Esnafspor, Nijeryalı Yomi Micheal Bakere ile Oladeji İsmail adlı oyuncularla anlaştı.
     Afrikalı kaleci Yomi Micheal Bakere ve forvet Oladeji İsmail, takımla Sarıkamış Stadında idmana çıktı. Takım arkadaşlarıyla kar üzerinde idman yapan oyuncuların ilçede soğuk havaya kısa sürede alıştıkları görüldü.
     Sarıkamış Esnafspor antrenörü Erol Büyük, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takım olarak zor günler geçirdiklerini, bu zorlukları aşmak için yoğun çaba sarf ettiklerini söyledi.
     Yeni transfer ettikleri Nijeryalı futbolcularla daha da güçlendiklerini ifade eden Büyük, şunları kaydetti:
     Takıma yeni katılan futbolcularla beraber bütün çabamız, Sarıkamış Esnafsporun daha iyi yerlerde olması için. Bununla birlikte dışarıdan yabancı oyuncular transfer ettik. Çok sıcak iklimden eksi 20-40 derecenin olacağı bir ilçeye geldiler. Tabii ki adaptasyonları zordu ama onu en kolay şekilde en iyi şekilde burada giderdik. Şu an için o anlamda bir sıkıntımız yok. Yabancı oyuncularımız takıma uyum sağladılar. Hem halka uyum sağladılar hem de takıma ve iklime uyum sağladılar. Bu anlamda iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum. Sarıkamış Esnafsporu iyi yerlere getireceğimize inanıyorum.
     Nijeryalı Oladeji İsmail ise Sarıkamışı çok sevdiklerini belirterek, Nijerya çok sıcak burası çok soğuk ama sıkıntı yok. Sarıkamış çok iyi, futbolcular çok iyi herkes çok iyi diye konuştu.
     Kar yağışı altında devam eden antrenman renkli görüntülere sahne oldu.
    
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber BAL Liginde 2 Afrikalı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER