Bahçelievlerden Bayburta park malzemesi yardımı

Bahçelievlerden Bayburta park malzemesi yardımı


BAYBURT (A.A) - Bahçelievler Belediyesi, Bayburt Belediyesine park malzemesi gönderdi.
     Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Bahçelievler Belediyesinden gönderilen park malzemelerinin tesliminde yaptığı konuşmada, göreve başladı günden beri gerek kendi imkanları gerekse dost, kardeş belediyelerle ortak geliştirdikleri projelerle Bayburta hizmet etmeye devam ettiklerini belirtti.
     İstanbul belediyeleriyle kurdukları sıcak ilişkiler sonucu bugüne kadar Bayburta birkaç hizmeti taşıdıklarını ifade eden Polat, Esenyurt, Ümraniye, Pendik,Bağcılar, Esenler, Bahçelievler gibi dost olarak gördüğümüz belediyelerle Bayburta hizmet etmeye gayret ettik. Şu anda da Bahçelievler Belediyesinden 15 kameriye ve 45 bank geldi dedi.
     Daha önce mahallelerde 12 park yaptıklarını, bu parklara kameriye koyma sözü verdiklerini kaydeden Polat, Park projemizi anlatırken her parkta birer tane kameriye olacak ve buralar mahallelinin ortak buluşma noktası olacak diye açıklamıştık. Bahar geldiği zaman bu kameriyeleri kurarak vatandaşımıza yönelik hizmetlerimizin standardını yükseltme gayreti içinde olacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Özcan
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Bahçelievlerden Bayburta park malzemesi yardımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER