Babasına meydanda doğum günü sürprizi yaptı

Babasına meydanda doğum günü sürprizi yaptı -Kastamonuda üniversite öğrencisi genç kız, 25 arkadaşıyla pankart açarak, 53 yaşına giren babasının doğum gününü kutladı


KASTAMONU (A.A) - Kastamonuda üniversite öğrencisi genç kız, arkadaşlarıyla meydanda pankart açarak, 53 yaşına giren babasının doğum gününü kutladı.
     Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Grafik Tasarım Bölümü 2. sınıf öğrencisi Başak Pekgeldi, Cumhuriyet Meydanında babasına doğum günü sürprizi hazırladı. Meydana 220 mumla "baba seni seviyorum" yazan Pekgeldi, babasını çağırarak, 25 arkadaşına "Sözcükler anlatmaz bazen her şeyi. Sen, beni biliyorsun, ben seni" pankartı açtırdı.
     Sürprizi görünce kısa süreli şaşkınlık yaşayan Süleyman Pekgeldi, kızıyla doğum günü pastasını kesti.
     Üniversite öğrencisi Pekgeldi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, babası için farklı bir şey yapmayı düşündüğünü belirterek, arkadaşlarıyla doğum günü sürprizi hazırladıklarını söyledi.
     Sürprizi gören babasının gülümsediğini ifade eden Pekgeldi, "Rüzgarın azizliğine uğradık, mumların hepsini yakamadık. Yakamasak da babamın yüzündeki gülücük yetti. Babamın bir dahaki doğum gününde Ankarada olacağım. Önümüzdeki yıl büyük çaplı şeyler yapmayı düşünüyorum. Kızılay Meydanında daha büyük, geniş ve alevli şeyler planlıyorum" şeklinde konuştu.
     Baba Pekgeldi ise kızının tahsili için Ankaradan Kastamonuya geldiğini kaydederek, "Bizim için Ankarada bitiş, Kastamonuda başlangıç oldu. Başak gibi bir çocuğa sahip olmak çok güzel bir duygu. Allah her babaya böyle bir kız nasip etsin. Düzenini kurana kadar hayatımı ona adadım" ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Özkan Beyer/Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Babasına meydanda doğum günü sürprizi yaptı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER