B

B-Büyük Zaferin 90. yıl dönümü -CHP Giresun Milletvekili Karaahmetoğlu: -Atatürkün ve silah arkadaşlarının bize bıraktığı bu Cumhuriyeti çağdaş uygarlık düzeyine yükseltmek için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz


GİRESUN (A.A) - CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, Atatürk ve silah arkadaşlarının bıraktığı Cumhuriyeti, çağdaş uygarlık düzeyine yükseltmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.
     Karaahmetoğlu, CHP Giresun İl Başkanlığınca 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Ataparktaki Atatürk anıtına çelenk koyma törenine katıldı.
     CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, burada yaptığı konuşmada, Türk Milletinin 90 yıl önce bugün bağımsızlık savaşı sonucunda bağımsız bir Cumhuriyet kurduğunu hatırlattı.
     Kurtuluş Savaşını yapanların torunları olarak Cumhuriyetin her türlü tehdit ve saldırı karşısında koruyucusu olacaklarını tüm dünyanın bilmesini istediklerini ifade eden Karaahmetoğlu, Dost, düşman herkes bunu bilsin. Bağımsız Cumhuriyet tüm uluslara örnek oldu ve bu örneği biz ilelebet ulu önder Mustafa Kemal Atatürkün Yurtta sulh Cihanda sulh şiarıyla yaşatmaya devam edeceğiz. Atatürkün ve silah arkadaşlarının bize bıraktığı bu Cumhuriyeti çağdaş uygarlık düzeyine yükseltmek için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Hepinizin bağımsızlık bayramını kutluyorum dedi.
     Muhabir: Gültekin Yetgin / Veysel Kara
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER