Azerbaycanda inşaat firmasındaki yangın

Azerbaycanda inşaat firmasındaki yangın -Şemkir bölgesindeki bir inşaat firmasına ait yatakhanede çıkan yangında ölen işçilerden Alaattin Özdenin cenazesi, memleketi Mersinin Tarsus ilçesinde toprağa verildi (Fotoğraflı


MERSİN (A.A) - Azerbaycanın Şemkir bölgesinde bir inşaat firmasına ait yatakhanede çıkan yangında yaşamını yitiren işçilerden Alaattin Özden, memleketi Tarsusta toprağa verildi.
     Azerbaycandaki yangında hayatını kaybeden 2 işçiden biri olan Alaattin Özdenin (45) cenazesi, işlemlerin ardından karayoluyla akşam saatlerinde getirildiği Tarsusta mezarlık morguna konuldu.
     Ağabeyi Selahattin Özden ve yakınları tarafından morgdan alınan Özdenin cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
     Cenazede Özdenin annesi Neziha Özden gözyaşları içerisinde ağıtlar yaktı.
     Cenaze törenine Özdenin yakınlarının yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
     Selahattin Özden, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bekar olan kardeşim sık sık yurt dışına giderek inşaat işlerinde çalışırdı. Temmuz ayında da çalışmak üzere Azerbaycana gitmişti. Bu ay içerisinde dönecekti. Üzüntümüz ve acımız büyük dedi.
     Azerbaycanın Şemkir bölgesinde 31 Ocak Perşembe günü bir inşaat firmasına ait yatakhanede çıkan yangında, Alaattin Özden ve Murat Özbey hayatını kaybetmiş, çok sayıda kişi yaralanmıştı.
    
     Muhabir: Ahmet Can Erdoğan / Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Azerbaycanda inşaat firmasındaki yangın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER