Aynı formayla 3 şampiyonluk yaşadı

Aynı formayla 3 şampiyonluk yaşadı -Spor Toto 2. Lige yükselen Altınordunun genç oyuncusu Mert Özkaptan, kırmızı-lacivertli forma ile 3. kez mutlu sona ulaştı


İZMİR (A.A) - Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mutlu sona ulaşan Altınordunun 23 yaşındaki oyuncusu Mert Özkaptan, kırmızı-lacivertli formayla 3. şampiyonluğuna ulaştı.
     Altınordu formasıyla bu sezon ligde 28 maçta 9 gol atıp, 6 asist yapan Özkaptan, Altınorduda 2007-2008 ve 2010-2011 sezonlarından sonra bir kez daha aynı mutluluğu yaşadı.
     Altyapısından yetiştiği Altınordu ile 2007-2008 sezonunda Trabzonda oynanan 2. Lige yükselme maçlarında mücadele eden Mert Özkaptanın ekibi, Bingöl Belediye ve Keçiörengücünü yenerek 2. Lige yükseldi.
     Tekrar 3. Lige düştükten sonra 2010-2011de bu sefer Eskişehirde yapılan play-off müsabakalarında mücadele eden genç oyuncunun formasını giydiği Altınordu, Afyonkarahisar ve Darıca Gençlerbirliği galibiyetleriyle bir kez daha üst lige çıktı.
     Bu sezon da Altınordu formasıyla mutlu sona ulaşan Mert Özkaptan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, zorlu bir maratonu geride bıraktıklarını, takım olarak gösterdikleri performansla şampiyonluğu kazandıklarını söyledi.
     Altınordu formasıyla 3. kez 2. Lige çıktığını kaydeden Özkaptan, "Aynı başarıyı yakaladığım için çok mutluyum. Bunun Altınordu tarihinde bir ilk olduğunu söylediler. Bu gurur verici bir duygu" dedi.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Aynı formayla 3 şampiyonluk yaşadı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER